Ignition HMI-programvare

Kraftig HMI-programvare for å overvåke og kontrollere industrielt utstyr

← Til Ignition SCADA

Kraftig HMI-programvare som er lett å bruke

Ignition HMI er en programvare for rask utvikling av høyytelses HMI laget for å optimalisere operatørens hverdag. Ignition gjør det enkelt å jobbe med HMI, den installeres på få minutter, og oppdateringer går raskt og uten problemer. I Designeren kan du bygge sikre HMI’er med historisk trending, alarmhåndtering etc. med drag-and-drop.

Fordeler ved å bruke Ignition:

Ubegrenset lisensiering:

Ubegrensede rapporter, klienter og tags uten ekstra kostnad

Nettbasert:

Konfigurer og administrer HMI gjennom web

Universell plattform:

HMI, SCADA, alarmerhåndtering og mer – på én plattform

Rask utvikling:

Leveres med et rikholdig, ubegrenset integrert utviklingsmiljø inkludert.

Fungerer med alle typer touch-paneler:

Ignition fungerer på de aller fleste typer touch-paneler, nettbrett og nettlesere.

Lokal support:

Vi gir god teknisk support fra kunnskapsrike medarbeidere.

Kraftig, integrert utviklingsverktøy – gratis

Ignition leveres med Ignition Designer, et kraftig, integrert utviklingsmiljø. Modulen har forhåndsbygde optimaliserte komponenter, intuitive vektorbaserte 2D-tegneverktøy og kraftige maler. Ignition har alt du trenger for raskt å bygge gode HMI’er, som gjør operatørens hverdag enklere.

Tilknytning for alle typer PLS

Ignition er utstyrt med OPC UA slik at den enkelt kan kobles til tredjeparts OPC-servere. Det er også  drivere for Modbus, Siemens, Allen-Bradley, BACnet og andre tilgjengelig, slik at du kan koble til nesten alle typer industrielle enheter.

Se og kontroller prosessene

Få rask tilgang til maskinens tilstand i sanntid, overvåk flere datapunkter på forskjellige steder og gjør endringer på en enkel måte

Analysér historiske data

Du kan enkelt koble deg til en SQL-database for å lagre og vise historiske data i diagrammer, tabeller og grafer, som kan tilpasses for å vise trender og spore KPI-er på et øyeblikk.

HMI for hele virksomheten

Ignition fungerer utmerket som en frittstående HMI-løsning, og gir en unik mulighet til å koble alle HMI’er sammen til én løsning som du kan administrere, oppdatere og distribuere sentralt.

Bygg responsive HMI-applikasjoner

Med Ignitions Perspective modul får du alle verktøyene du trenger for å bygge funksjonelle, HMI-applikasjoner som er tilpasset skjermflaten den vises på. Du får full kontroll over anlegget rett på telefonen eller mobilenheten. Ignition lar deg utnytte mobilenhetens intuitive berøringsfunksjoner, sensorer, kameraer og GPS for å lage neste generasjons HMI-applikasjoner. Med Ignition kan du lage HMI-programmer som er bygget med HTML5 og CSS3, for å kjøre på alle typer enheter.

Handlekurv