Bransjer

Kommunalteknikk – vann og avløp

Autic System AS er en av markedslederne i Norge innen kommunaltekniske systemer. En lang rekke kommuner benytter utstyr fra Autic til å overvåke sine vann- og avløpssystemer. Ignition SCADA er et fleksibelt SCADA-system som kan skaleres fra små, enkle systemer til store interkommunale anlegg. Ignition var en av pionerene innen dette området og har utviklet systemet for å håndtere store nettverk med mange ulike typer kommunikasjon.

Skipsautomasjon

Skipsautomasjon er et viktig marked for Autic System AS. En rekke norske leverandører av skipsautomasjonssystemer benytter Autic som systemleverandør. Ignition SCADA er meget godt egnet til denne type applikasjoner på grunn av innebygget redundans, gode kommunikasjonsdrivere, avansert grafikk og effektiv alarmhåndtering.

Infrastruktur

Byggautomasjonsbransjen er et viktig marked for Autic System AS. Vi har en rekke integratorer og sluttkunder som benytter våre produkter for å sikre seg moderne og åpne systemer for kontroll og datainnsamling i sine bygg.

Autoriserte systemintegratører

Industri – Samferdsel

Autic leverer programvare for åpne Windows-baserte løsninger innen industriell IT, styrings- og overvåkningsapplikasjoner,
i tillegg til et bredt spekter av tilhørende hardware.

Handlekurv