Ignition Perspective®

Bygg mobil-responsive HTML-applikasjoner som kan kjøres på alle typer skjermer

Få hjelp til å finne den mobile løsningen dere trenger og motta uforpliktende tilbud!

← Til Ignition SCADA

Med anlegget i lomma

Du lager enkelt fullverdige, industrielle applikasjoner i HTML5 for overvåking og kontroll av prosesser på mobilenheten, PC-en og berøringspanelet. Enten de er for SCADA, HMI eller et annet formål, vil programmene du bygger i Perspektiv bli profesjonelle, og kunne brukes på enhver enhet og nettleser.

Klar for anlegget

Fra Perspective Workstation kan du umiddelbart distribuere applikasjoner med rikt innhold til alle typer klienter, inklusive flerskjermsløsninger, uten behov for en tredjeparts nettleser.

Bygget for mobil,
klar for felt

Perspective Mobile lar deg følge prosessene i anlegget direkte på mobilen. Ved å lage funksjonelle, responsive industrielle applikasjoner som automatisk tilpasses skjermstørrelsen du bruker, kan du se og kontrollere prosessene dine fra hvor som helst.

DE VIKTIGSTE FUNKSJONENE

Bruk mobilens egenskaper

Perspektiv åpner opp en ny verden av muligheter for industrielle applikasjoner på mobil. Bruk mobilenhetens GPS, akselerometer, kamera, strekkodeskanner og andre sensorer for å skape neste generasjons smarte industrielle applikasjoner.

Oversikt og styring

Få oversikt over hele systemet med et blikk og kontroller prosessene dine med berøringskommandoer alle kjenner fra mobil og nettbrett, inkludert knipe og zoom.

Skann inn strek- og QR-koder

Perspective lar deg bruke mobilen for å skanne strekkoder eller QR-koder til SCADA-systemet.

Dra nytte av geolokasjon

I Perspektiv kan du bruke GPS-en på mobilenheten for å få stedsangivelser fra felt.

Koble til via Bluetooth

Perspective lar deg utnytte funksjonene til mobilenheten din for å koble deg direkte til Bluetooth-aktiverte enheter.

Bruk mobilens akselerometer

Legg til et nytt nivå av interaksjon med programmet gjennom bruk av mobilens akselerometer.

Ignition Perspective tilpasser seg

Ignition Perspective er helt responsivt og justerer seg automatisk til skjermer av alle størrelser. Noe som gir deg en visning av dine prosesser, optimalisert for den enhet du bruker.

Laget for alle skjermstørrelser

Gjør utviklingsprosessen effektiv med robuste designkomponenter og funksjoner, som lar deg designe for mange skjermtyper samtidig. Med nye responsive, optimaliserte objekter kan du med enkle valg tilpasse brukeropplevelsen i Ignition Designer.

Kjør i kioskmodus

I Perspective Workstation kan du kjøre klientene dine i fullskjerm kioskmodus, noe som fjerner eventuelle distraksjoner fra det underliggende operativsystemet, og som hjelper operatørene å fokusere på det som er viktig.


Ubegrenset
tilgjengelighet

Ignition Perspective kjører på alle enheter: telefoner, nettbrett, bærbare og stasjonære datamaskiner og TV-skjermer. Distribusjon har aldri vært enklere – du kan gi et ubegrenset antall klienter tilgang med ett enkelt klikk. Du kan også sende sikre web-koblinger til programmet, som kan vises i en nettleser. Perspektive er kompatibelt med Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge, HTML5 og CSS3, og krever ikke Java-installasjon eller plug-in moduler.


Sikre systemer med banebrytende protokoller

Ignition Perspective ble utviklet med de mest moderne cybersikkerhetsprotokoller innebygget. Den støtter bransjeledende krypteringsprotokoller, og er kompatibel med kjente infrastrukturer for indentifisering. Tilgangsmodellen muliggjør rollebasert adgang for fullstendig beskyttelse av systemet.


Konfigurer komponenter med meldingshåndtering

Bygg robuste systemer ved bruk av meldingshåndtering. Systemet gjør det mulig for komponenter å motta meldinger direkte fra hverandre. Det gjør det enklere enn noensinne å skape sterke, fleksible og komplekse forbindelser mellom komponenter, som krever mindre kode.


Vi hjelper deg å finne en mobil løsning tilpasset bedriftens behov, spør oss om Ignition Perspective!

Handlekurv