Kommunalteknikk
– vann og avløp

Autic System AS er en av markedslederne i Norge innen kommunaltekniske systemer. En lang rekke kommuner benytter utstyr fra Autic til å overvåke sine vann- og avløpssystemer. Ignition SCADA er et fleksibelt SCADA-system som kan skaleres fra små, enkle systemer til store interkommunale anlegg. Ignition var en av pionerene innen dette området og har utviklet systemet for å håndtere store nettverk med mange ulike typer kommunikasjon.

Ignition SCADA kommuniserer med de aller fleste PLS-er og RTU-er på det norske markedet. Kommunikasjonen kan foregå direkte via Ethernet eller serielle forbindelser. Autic System AS leverer både vann- og energi- målere som fungerer utmerket med Ignition SCADA.

Vi leverer industri- og panel-PC-er som er beregnet for tøffe forhold. De kan leveres med Ignition SCADA eller Ignition EDGE ferdig installert.

Ignition EDGE HMI  er en spesialtilpasset versjon av Ignition SCADA beregnet på panel PC-er, en kombinasjon som er et meget godt og konkurransedyktig alternativ til tradisjonelle operatørterminaler.

Ignition SCADA kan kombineres med Tag Historian for avansert analyse og rapportering.

Relaterte Produkter

Handlekurv