Nyhet! M-Bus trådløs AMS

PiiGAB M-Bus 900S nå også med trådløs M-Bus kommunikasjon!

Å kunne lese av forbruksdata fra vann og energimålere (AMS) er viktig for både økonomi og klima. Trådløs avlesing er et ekstra godt alternativ når man rehabiliterer gamle anlegg, da det ofte er dyrt og komplisert å trekke nye kabler. Forenklet installasjon kan være nøkkelen til et vellykket prosjekt der man ønsker flere målepunkter og høyere oppløsning på målingene.

Med 900S så kan man lese av trådløse M-Bus målere (OMS) av forskjellige fabrikat inn til en og samme gateway. Du kan også hente inn kablet M-Bus og Modbus til samme gateway, slik at data kan sendes sømløst videre.

Man kan lese inntil 500 trådløse målere i hver 900S, med god oversikt over signalstyrker og verdienes alder via webgrensesnittet. På denne måten kan man forsikre seg om at antenner og repeatere er optimalt plassert. Som vanlig kan man benytte PiiGAB sine kraftige verktøy for test og dataoverføring til M-Bus, OPC, databaser og Modbus TCP/RTU.

Ta turen innom autic.utvikl.es for utfyllende informasjon eller ta kontakt med oss på mailto:post@autic.no/TLF: 33300950.

Se også autic.utvikl.es

Wireless M-Bus Autic Systems AS