Ignition programvare for alarmhåndtering

Se, kontroller og analyser alle dataene dine, alt på ett sted

Kostnadseffektive SCADA løsninger

← Til Ignition SCADA

Koble til via Bluetooth

Ignition SCADA fra Inductive Automation® kombinerer en ubegrenset lisensieringsmodell, med umiddelbar nettbasert distribusjon og et bransjeledende verktøysett for overordnet kontroll og datainnsamling (SCADA) – alt på en åpen og skalerbar universell plattform. Ignition er Den nye SCADA plattformen fordi det løser alle de kjente problemene i gamle SCADA systemer. Ignition gjør det mulig for bedriften din å enkelt kontrollere prosessene, spore, vise og analysere alle dataene, uten begrensninger.

Fordeler med Ignition:

Ubegrenset lisensiering:

Ubegrenset antall tags, klienter, skjermer og tilkoblinger

Web-basert distribusjon:

Klienter kan startes på alle typer enheter med nettleser

Universell plattform:

SCADA, alarmhåndtering, rapportering og mer — på en plattform

Hurtig utvikling:

Ignition kommer med et kraftfullt, ubegrenset utviklingsverktøy – gratis

Bygget på kjente IT standarder:

SQL, Python, MQTT og OPC UA

Førsteklasses support:

Anerkjent god support og opplæring

Ta datainnsamling til et nytt nivå

Ignition SCADA-programvaren kommer med et omfattende sett med datainnsamlingsverktøy som inkluderer innebygd OPC UA for å koble seg til praktisk talt alle typer PLS-er, og muligheten til å sømløst koble seg til en hvilken som helst SQL-database. Ignition kan også gjøre enhver SQL-database til en historikkdatabase med høy ytelse, og kobles til IIoT-enheter via MQTT.

Rask utvikling av alle typer SCADA-prosjekter

Med Ignition Designer, bransjens kraftigste integrerte utviklingsmiljø (IDE), får du alle verktøyene du trenger for raskt å utvikle applikasjonen, alt på ett sted. Ignition Designer er innebygd i plattformen, så den er umiddelbart tilgjengelig, alltid i riktig versjon, fungerer på et hvilket som helst kjent operativsystem, og den leveres med et ubegrenset antall samtidige klienter. Nå kan hele teamet ditt jobbe med prosjektet samtidig, fra hvor som helst, uten ekstra kostnad!

Ekte sanntidsovervåking

Ignition er utviklet for å effektivisere datainnhetning slik at du ser sanntidsverdier. Ignitions sanntidsovervåking viser deg effektivt statusen til anlegget ditt, på en hvilken som helst enhet.

Kontroller prosessen med kraftige HMIer

Med Ignition kan du enkelt starte og stoppe prosesser, overvåke datapunkter på flere steder og sjekke statusen til hele anlegget ditt til enhver tid. Ignition leveres som standard med Ignition Designer, bransjens kraftigste IDE, slik at du enkelt lager optimaliserte HMI-skjermbilder for å utføre det du har behov for.

Kraftige visualiseringsverktøy

Opprett enkelt dynamiske SCADA-dashbord med verktøy for dataanalyse. Hold deg oppdatert med tanke på forretningsmålene dine med et fullstenkomplettdig bibliotek med diagrammer og tabeller som tilpasses vervåking avviktige ytelsesindikatorer, utviklingstrender osv

Enkel nettbasert distribusjon, uendelig skalerbarhet

Med Ignition kan du med et tastetrykk starte et ubegrenset antall klienter på nesten alle typer enheter fra en sentral server. Arkitekturen passer for nesten alle typer systemer og har en lisensieringsmodell uten begrensninger for bruk. Ignition passer for alle størrelser av implementering og kan enkelt vokse med bedriftens behov.

Bygg responsive SCADA-applikasjoner

Få alle verktøyene du trenger for å bygge fullverdige, helt mobilresponsive SCADA-applikasjoner som gir full oversikt og kontroll over virksomheten rett på telefonen, nettbrettet og PC-en – alt med ett program.

Bygg neste generasjons smarte SCADA-applikasjoner

Ignition lar deg utnytte mobilens intuitive berøringsfunksjoner, sensorer, kameraer og GPS for å lage neste generasjon SCADA-applikasjoner. Med Ignition kan du opprette pure-web SCADA-applikasjoner som bruker HTML5 og CSS3 til å kjøre på en hvilken som helst skjerm og i en hvilken som helst kjent nettleser.

Ta i bruk den allsidige og kraftfulle SCADA-plattformen og opplev fordelene ved moderne og sømløse applikasjoner for din bedrift, vi tar en uforpliktende prat rundt deres behov.

← Til Ignition SCADA

Handlekurv