Ignition Reporting Software

Lag enkelt dynamiske, databasedrevne industrielle rapporter

Kostnadseffektive rapporteringsløsninger

← Til Ignition SCADA

Ubegrenset antall rapporter til en lav pris

Lag så mange skreddersydde, dynamiske rapporter du ønsker med Ignition Reporting, en av markedets kraftigste løsninger for industriell rapportering. I Ignition samler du alle dataene dine og lager en hvilken som helst type industriell rapport. Gode verktøy for visualisering lar deg opprette rapporter i en rekke ulike formater og automatisk distribuere dem til hvem du måtte ønske.

Fordeler med Ignition:

Ubegrenset lisensiering:

Ubegrenset antall tags, klienter, skjermer og tilkoblinger

Web-basert distribusjon:

Klienter kan startes på alle typer enheter med nettleser

Universell plattform:

SCADA, alarmhåndtering, rapportering og mer — på en plattform

Hurtig utvikling:

Ignition kommer med et kraftfullt, ubegrenset utviklingsverktøy – gratis

Bygget på kjente IT standarder:

SQL, Python, MQTT og OPC UA

Førsteklasses support:

Anerkjent god support og opplæring

SQL, Python, MQTT og OPC UA

Ignition er et brukervennlig system for å bygge dynamiske, databasedrevne PDF-rapporter. Dette inkluderer SCADA-rapporter, prosjektrapporter, produksjonsrapporter, OEE og nedetidssporing, SPC-rapporter, QA-rapporter, samsvarsrapporter, historiske dataanalyserapporter og mer.

Drag-and-Drop rapportutforming

Ignition leveres med et kraftig designverktøy, slik at du enkelt kan bygge rapporter med drag-and-drop teknikk. Definer de data du ønsker i rapportene, og angi et fritt antall parametere og datakilder. Du sparer utviklingstid ved å bruke Ignitions objektorienterte designmiljø for å opprette én enkelt dynamisk rapport, som kan brukes som mal i virksomheten.

Koble deg til alle slags data

Ignition fungerer som et kommunikasjonssenter på tvers av standardiserte IT-plattformer, slik at du kan koble deg til alle slags data. Ignition har innebygd full SQL-integrasjon, og kan kobles til praktisk talt alle typer PLS-er gjennom OPC UA, og til ERP-systemer gjennom webtjenester. Slik får du tilgang til data fra så godt som alle industrielle enheter og bedriftssystemer. I tillegg leveres Ignition med ubegrensede antall tagger, PLS-tilkoblinger og databasetilkoblinger.

Alle data på ett sted

Ignition samler data fra flere kilder – SCADA, MES, ERP o.l. Ved å kombinere data fra hele virksomheten i én rapport, får du en god oversikt over prosessene dine.

Få utrolig innsikt med spørringsverktøy

Bygg komplekse SQL-spørringer enkelt ved hjelp av drag-and-drop grensesnittet. Spørre-strukturen lar deg koordinere relasjonsdata og historiske data som gir et bedre beslutningsgrunnlag

Automatisk rapportering

I tillegg til å kjøre rapporter på forespørsel kan du også planlegge at de skal kjøres automatisk, eller basert på hendelser. Du kan levere rapporter automatisk via e-post, eller som en fil som lagres til et valgt sted

Mobilvennlige rapporter

Få alle verktøyene du trenger for å bygge fullverdige, responsive rapporter som gir deg oversikt og analyseverktøy rett på mobil eller nettbrett. Ignition lar deg bruke mobilens berøringsfunksjoner, sensorer, kameraer og GPS for å lage neste generasjon rapporteringsrutiner. Med Ignition kan du opprette rene webrapporteringsapplikasjoner som bruker HTML5 og CSS3 som kan brukes på hvilken som helst skjerm og nettleser.

Vi står klare til å bistå med løsninger på deres behov for effektiv industriell rapportering!

← Til Ignition SCADA

Handlekurv