Ignition programvare for MES

Standardiser ditt MES-system over hele virksomheten

Kostnadseffektive IIoT-løsninger

← Til Ignition SCADA

En plattform for gode MES-løsninger

Ignition er en svært velegnet plattform for MES (Manufacturing Execution System). Du kan overvåke og kontrollere produksjonsdataene, og lage systemer som sikrer effektiv produksjon og drift. Induktive Automation kan med sin strategiske partner Sepasoft, tilby et stort utvalg av MES-løsninger. Sepasofts MES-moduler for Ignition gir kontroll, sporbarhet og dokumentasjon av prosessen, fra råvarer til ferdige varer, i sanntid.

Fordeler med Sepasoft MES Moduler for Ignition:

Spor materialer fra start til slutt:

Oppnå trygghet for hele produksjonslinjen

Reduser utviklingstiden:

Bygg MES-applikasjoner raskt med kraftige utviklingsverktøy

Bedre analyser av ytelsen:

Forbedre utnyttelsen av produksjonsutstyr og reduser nedetid

Skalerbarhet for hele virksomheten:

Ta bedre beslutninger med data i sanntid

Tilpasset ISA 95:

Kjør dine prosesser i samsvar med ISA 95-standarden

Support fra Sepasoft:

Få supporthjelp fra MES-ekspertene hos Sepasoft

Standardisering av MES-prosessen med Sepasofts moduler for Ignition

For selskaper som leter etter MES-løsninger, tilbyr Sepasoft programvaremoduler for OEE og nedetid, sporbarhet, SPC (statistisk prosesskontroll), resepter, bytte av skift og mer. MES-ekspertene hos Sepasoft bygger alle sine MES-moduler i samsvar med den strenge ISA 95-standarden for integrering av bedriftskontrollsystemer.

Koble deg til alle driftsdata

Ignition-plattformen leveres med et innholdsrikt verktøy for datainnsamling, inkludert SQL-databaseintegrasjon og OPC UA for enkel tilkobling til praktisk talt alle typer PLS. Ignition kan kobles til nesten alle industrielle historikkdatabaser. Ved å legge til integrerte tredjeparts programvaremoduler kan Ignition også kobles til alle IIoT-kompatible enheter ved hjelp av MQTT og serielle enheter, for eksempel skannere, vekter og sensorer.

Bedre utstyrseffektivitet

Sepasofts OEE Downtime Module for Ignition kombinerer både OEE-beregninger og nedetidssporing, for å gi driftsledere et robust program som måler effektivitet, og gir innsikt i hvordan du kan øke OEE

Sporing av råvarer

Sepasofts Track & Trace modul er en papirløs, fullt integrert løsning som gir produksjonskontroll og produktsporing, fra råvare til ferdig produkt. Med sporingsmodulen får du tilgang til beslektede data og kan konfigurere et sentralisert operatørgrensesnitt for all MES-informasjon.

Bedre kvalitetskontroll

Sepasofts modul for statistisk prosesskontroll (SPC) hjeper deg å eliminere sen eller manglende innsamling av prøver fra produksjonen, samt unøyaktige testdata. Med SPC-modulen kan du finne og løse problemer som fører til kvalitetsproblemer, og levere og analysere SPC-dataene dine i sanntid.

Behandle resepter

Ved å bruke Sepasofts reseptmodul kan du bygge, administrere og overvåke resepter, og raskt og nøyaktig endre maskin-, prosess- eller systemresepter.

Tilkoblet ERP

Ignition kan kobles til alle typer SQL-databaser og REST web-tjenester. Ved bruk av Sepasoft-moduler kan Ignition også administrere REST og SOAP tjenestekonfigurasjoner, inkludert både hosting-endepunkter og klienter. I tillegg kan man koble til nesten alle typer bedriftssystemer, inkludert ERP-systemer som SAP o.l.

MES i hele virksomheten

Ved hjelp av MES Enterprise for Ignition fra Sepasoft kan du koble til flere MES Ignition Gatewayer på tvers av hele virksomheten, for å danne en stor sentral MES-løsning. MES Enterprise analyserer MES-data fra flere produksjonsanlegg på én enkelt bedriftsserver.

Ønsker du mer innføring eller har spørsmål om MES står vi klare til en uforpliktende prat sammen!

Handlekurv