Ignition IIoT Software

Kostnadseffektive IIoT-løsninger

Gjør dataene dine mer tilgjengelige, kraftige og effektive med MQTT

← Til Ignition SCADA

Industriell IoT med Ignition

Ignition IIoT er en punkt-til-punkt løsning som kombinerer den svært effektive protokollen MQTT med Ignitions ubegrensede datainnsamling og styrke. Produksjons- og feltenheter i nettverket kan enkelt kobles til, og skyve data fra tusenvis av enheter gjennom en sentral MQTT-infrastruktur, til alle typer applikasjoner.

Fordeler med Ignition:

Ubegrenset lisensiering:

Gir ubegrenset antall tags, klienter, skjermer og tilkoblinger

Universell plattform:

SCADA, alarmhåndtering, rapportering og mer — på en plattform

Bygget på kjente IT standarder:

SQL, Python, MQTT og OPC UA brukes på tvers av bransjer

Enheter og applikasjoner:

Gjør alle data tilgjengelige via en kvalitativ pub/sub arkitektur

Effektiviser datautvekslingen:

Lag én effektiv kanal for håndtering av alle dine IIoT data

Kraftige partnerskap:

Vi tilbyr IIoT-løsninger for Ignition utviklet av MQTT-ekspertene på Cirrus Link Solutions

Abonner umiddelbart på dine industrielle data

I årevis har industrielle applikasjoner hentet data ved å koble seg direkte til enheter. Det har resultert i utdaterte systemer som er kompliserte, vanskelig å skalere, og som etterlater store mengder data ute i felt. Ved å utnytte MQTT-protokollens publiserings- og abonneringsmetoder, kan man få avlesninger fra alle deler av nettverket. Dette gjør data umiddelbart tilgjengelig for hele virksomheten, uten å belaste databåndbredden unødvendig.

Skann inn strek- og QR-koder

Ignition bruker MQTT: en velprøvd, standard overføringsprotokoll som raskt har blitt den ledende for IIoT. MQTT ble designet spesielt for å møte kravene til industrielle kontrollsystemer, og er derfor ekstremt lett (2-byte header), toveis og sikret med TLS-teknologi.

Én universell plattform for IIoT og SCADA

Ignition er den eneste IIoT-plattformen med innebygde verktøy for å lage fullverdige SCADA-systemer. Ignition er modulær, slik at du enkelt kan legge til fullt integrerte moduler for å bygge industrielle applikasjoner som SCADA, alarmhåndtering, rapportering og mye annet. Med Ignition kan du koble til alle IIoT-dataene dine, raskt utvikle alle typer industrielle applikasjoner og umiddelbart web-lansere klienter til alle typer enheter – helt uten grenser.

Automatisk tag-oppretting og tilstandsoversikt

Spar timer med kjedelig konfigurering med Ignition og MQTT. Ved hver første tilkobling blir tags automatisk gjennkjent og umiddelbart opprettet i Ignition. Når en tag er opprettet, oppdateres dataverdiene kontinuerlig, etter hvert som nye verdier publiseres fra felt. Med Ignition kan du overvåke systemets tilstand, inkludert data fra enheter, gatewayer og MQTT-servere.

Legg til integrerte MQTT-moduler

Cirrus Link Solutions er en partner for Induktive Automation, med mange års erfaring i å utvikle IIoT-løsninger av topp kvalitet. IIoT-modulene gir muligheten til å lage en strømlinjeformet kanal for alle IIoT-dataene for virksomheter som bruker Ignition. Ved hjelp av modulene kan du overføre data fra felt via MQTT, sette opp MQTT-server i skyen og kobler disse dataene til industrielle og forretningsmessige applikasjoner.

Lær mer om Cirrus Link Modulene ->

IIoT-arkitekturer i Ignition

Ved å legge til Cirrus Link MQTT-modulene i Ignition-plattformen, kan bedrifter sette opp sin egen IIoT-løsning. Det er fire hovedtrekk ved en Ignition IIoT arkitektur:

1. Publiser data fra alle deler av nettverket
Med Ignition IIoT kan du koble deg til de fleste typer PLS’er og andre enheter, og sende og motta data på flere måter.

2. Publiser og abonner på data gjennom MQTT
Ignition har flere måter å koble til, publisere og abonnere data på ved hjelp av MQTT, hvor man også kan starte sin egen, eller en kompatibel MQTT-server.

3. Knytt Ignition til en MQTT-server
MQTT Engine-modulen gjør at Ignition kan kommunisere toveis med en MQTT-server, og dele dataene med en hvilken som helst Ignition-klient.

4. Bygg og distribuer Ignition-applikasjoner
Med Ignition kan du bygge en MQTT-infrastruktur, designe alle typer industrielle applikasjoner og distribuere dem til en rekke Ignition-klienter på tvers av virksomheten.

Fleksibel og skalerbar arkitektur: I skyen, lokalt eller begge deler

Arkitekturen til Ignition IIoT er fleksibel. Du kan sette den opp i skyen, på et lokalt nettverk eller en hybrid. Ignition er i tillegg lett skalerbar, slik at du enkelt kan utvide fra et lite system, til en løsning for hele virksomheten.

Ønsker dere innføring på hvordan dere kan optimalisere bruk av IIoT i egen virksomhet? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat i dag!

Handlekurv