Ignition programvare

Programvare for industriell automatisering bygget for bedrifter

Skalerbare løsninger for virksomheter av alle størrelser.

← Til Ignition SCADA

Ta smartere beslutninger med Ignition

Ignition fra Inductive Automation gir virksomheten tilgang på bedre data for å ta riktige beslutninger.

Ignitions industriplattform gir deg alle verktøyene du trenger for å bygge og distribuere løsninger for SCADA, HMI, MES, IIoT, alarmhåndtering, rapportering og edge computing på tvers av hele organisasjonen.

Selskaper over hele verden benytter Ignition

54% av Fortune 100 og tusenvis av andre selskaper rundt om i verden bruker Ignition for øke sin effektivitet og å forbedre sine muligheter.

Økt driftseffektivitet

Koble sammen forretningssystemer, som ERP-system, med driftsdata i sanntid og få oversikt gjennom dashbord som sporer viktige ytelsesindikatorer. Ignition gjør deg i stand til å ta bedre beslutninger og effektivisere dine prosesser. Ved å integrere Ignition-systemet med forretningsintelligens, big data og maskinlæringsplattformer får man bedre oversikt over virksomhetens drift.

Problemfri lisensiering

Det blir ikke enklere: Ignition er ubegrenset og lisensieres per server. En Ignition-lisens per server betyr ubegrensede punkter, klienter, prosjekter, utviklingsverktøy og tilkoblinger. Mulighetene er uendelige, og hele selskapet kobles sammen for en brøkdel av hva tilsvarende løsninger koster. Besparelsene kan du legge i utvikling, arbeidskraft og ekspansjon.

Ubegrenset skalerbarhet

Enten bedriftsarkitekturen din involverer noen servere i ett enkelt anlegg, eller er spredt over store geografiske avstander, kan Ignition skaleres etter dine behov. Aministrasjonsverktøyene gjør at du kan samle inn data fra flere områder, synkronisere prosjekter og overvåke lokal ytelse, alt fra ett sentralt sted.

Innsamling av store datamengder

Innsamling av store datamengder blir rimelig og pålitelig ved hjelp av Ignitions IIoT-løsning. Ignition IIoT kombinerer effektiviteten ved overføring over MQTT, med kraftige verktøy for datainnsamling og utvikling. Det gjør det enkelt å overføre data fra tusenvis av enheter til både industrielle og forretningsmessige applikasjoner.

Se og kontroller alt fra mobilen

Ignition gir deg oversikt og kontroll over alle prosesser rett på mobilen. Du kan bruke berøringsfunksjoner, sensorer, kameraer og GPS for å se og betjene bedriftens SCADA-system med fingerene.

OT møter IT

Andre selskaper låser dataene i egne proprietære formater. Hva er vitsen med å samle data hvis du ikke kan bruke dem slik du ønsker? Med støtte for åpne IT-standarder som SQL-, OPC- og REST-API, åpner Ignition for å samle, lagre og visualisere data på en måte som gir mening.

Sikkerhet hele veien

Enten du jobber med produksjon eller datalagring, hos myndighetene eller i energisektoren, har du ikke råd til å miste kontrollen over dataene dine. Ignitions sikkerhetsteknologi på bedriftsnivå beskytter dataene dine med sikker SSL-teknologi, og støtter moderne cybersikkerhetsprotokoller, inkludert multifaktorautentisering og enkel pålogging (SSO). Ignition gir deg full kontroll over datatilgang og samtidig fleksibilitet til å integrere med organisasjonens spesifikke sikkerhetskrav og infrastruktur.

Spar tid og penger

Rask og fleksibel utvikling

Fra det intuitive drag-and-drop grensesnittet til skriptmotoren, er utviklingsverktøyet enkelt i bruk, fleksibelt og lett å tilpasse.

Distribuer til hvem som helst, hvor som helst

Ignitions distribusjonssystem leverer viktige sanntidsdata til hvem som helst, uavhengig av hvilket operativsystem og enhet du bruker.

Bygg raskere med samtidige utviklere

Start et ubegrenset antall utviklingsverktøy og la flere personer jobbe samtidig, på samme prosjekt..

Reduser planlagt nedetid

Reduser nedetid – oppdateringer sendes umiddelbart ut fra serveren, og det er ikke nødvendig med omstart.

Ubegrenset antall klienter

Kostnaden for en Ignition serverlisens gir deg friheten til å benytte så mange klienter du ønsker.

Plukk og velg løsninger

Ignitions modulære struktur gjør at man kan bygge en tilpasset løsning som passer til bedriftens spesifikke behov.

FÅ MER MED INDUCTIVE AUTOMATION

Ekspertkunnskap

Det er lett å få hele teamet ditt oppdatert. På Ignition University finner du mer enn 700 gratis undervisningsvideoer. Vi tilbyr også kurs, samt opplæring ute hos sluttkunde.

Førsteklasses support

Vi gir dere god teknisk support med rask responstid, kunnskapsrike medarbeidere og ekspertise fra programvareutviklere. Ignitions supportportal er fullpakket med informasjon som er enkel å finne, slik at dere raskt kan løse problemstillinger.

Verdensomspennende integratorprogram

Ignition har en meget aktiv integratorgruppe. Programmet består av nesten 1800 registrerte integratorer på seks kontinenter.

Handlekurv