Edge computing, datainnsamling og HMI for hele nettverket

← Til Ignition SCADA

Utvid nettverket, ikke budsjettet

Det kan være vanskelig og dyrt å samle inn, behandle og visualisere kritiske data fra enheter ytterst i nettverket. Ignition Edge er en serie med lette, nedtrimmede og rimelige løsninger, designet spesielt for enheter som brukes i felt, og OEM edge-enheter. Ignition Edge gjør databehandling enklere og rimeligere enn noensinne, slik at du kan utvide datainnsamling, visualisering og systemadministrasjon til alle deler av nettverket.

Ignition Edge løsninger:

Ignition Edge IIoT:

Publiser relevant MQTT-data direkte fra feltet

Ignition Edge Panel:

Lag lokale HMI-løsninger for feltenheter

Ignition Edge fungerer på et bredt utvalg av operativsystemer som Linux, Windows (i alle versjoner), macOS og andre. Ignition Edge kommer forhåndsinstallert på en rekke enheter som er IIoT-klare, og kan installeres på nesten alle industrielle enheter. Med støtte for ARM-prosessorer kan Ignition Edge kjøre på enheter som Raspberry Pi eller den nyeste generasjonen av edge-enheter.

Ignition Edge – bygget på et solid fundament

Alle Ignition Edge-løsninger har innebygget funksjoner som er ideelle for edge computing, slik som:

  • OPC UA Module + Drivere
  • Databuffer for en uke
  • Tilkobling til to enheter
  • Enveis e-postvarsling
  • Gateway Network funksjon
  • Ett prosjekt
  • En Tag Provider

Få data fra PLS og OPC UA

For å gjøre tilkobling til PLS enkelt, leveres Ignition Edge-løsninger med ubegrensede tags og OPC UA-tilkoblinger, og inntil to innebygde drivertilkoblinger. Modbus RTU og TCP, Allen-Bradley, Siemens, DNP3, Omron og enkle TCP- og UDP-drivere er inkludert. Ignition Edge IIoT vil i tillegg inneholde drivere for Opto22

Hent data fra kilden

Ignition Edge gjør edge computing enkelt. Installer Edge på eller ved enheter på produksjonsgulvet eller i felt, slik at du kan behandle data så nær kilden som mulig. Dette gjør at man øker påliteligheten og reduserer forsinkelser.

Fungerer sømløst med Ignition

Ignition Edge er konstruert for å installeres på edge-enheter i nettverket. Plattformen er designet for å fungere på sentrale servere og distribueres til flere klienter. Ved hjelp av Ignition og Ignition Edge sammen, kan du bygge skalerbare og rimelige systemer for hele virksomheten.

Sett sammen din egen Ignition Edge løsning

Ignition Edge har frittstående løsninger for edge computing, remote HMI og dataoverføring med MQTT, samt løsninger for enkel utvidelse av store systemer. Med fem kraftige Ignition Edge-moduler å velge mellom, kan du sette sammen din egen kombinasjon, tilpasset dine behov.

Ignition Edge IIoT:

Gjør en hvilken som helst enhet om til en egde-gateway som publiserer data til en MQTT broker.

Compute, støtte for fjernkjøring av skript og oppretting av REST API-er for kommunikasjon med tredjepartsprogrammer.

Sync, Synkroniserer data fra hvilken som helst del av nettverket til en sentral Ignition server.

EAM, få tilgang til diagnostikk, automatisk sikkerhetskopiering og gjenoppretting, sentral lisensiering og synkronisering av prosjekt og kode på dine edge-enheter.

Ignition Edge Panel:

Sett opp en frittstående web-basert, eller dedikert HMI applikasjon, i nettverket.

Inneholder samme funksjonalitet som i EDGE IIoT

Ignition Edge Onboard

Ignition Edge er kraftfull, forberedt for MQTT, og designet spesielt for bruk på industrielle enheter. Det er derfor et økende antall OEM-er som installerer og lisensierer Ignition Edge på sine produkter, som en del av Ignition Onboard-programmet


Har du spørsmål står vi klare til å gi nødvendig bistand!

← Til Ignition SCADA

Handlekurv