Ignition programvare for alarmhåndtering

Bygg avanserte alarmvarslingssystemer i et grafisk grensesnitt

← Til Ignition SCADA

Nyskapende programvare for alarmvarsling

Ignition Alarming er en nyskapende programvareløsning for alarmhåndtering. I et grafisk grensesnitt kan du  med drag-and-drop teknikk filtrere, eskalere og sende alarmer. Lag omfattende analyser og rapporter om alarmer og brukerhandlinger. Ignition er rask å installere, skalerbar og enkel i bruk.

Fordeler med Ignition:

Ubegrenset lisensiering:

Ubegrenset antall tags, klienter, skjermer og tilkoblinger

Universell plattform:

SCADA, alarmhåndtering, rapportering og mer — på en plattform

Bygget på kjente IT standarder:

SQL, Python, MQTT og OPC UA

Web-basert distribusjon:

Klienter kan startes på alle typer enheter med nettleser

Hurtig utvikling:

Ignition kommer med et kraftfullt, ubegrenset utviklingsverktøy — gratis

Førsteklasses support:

Anerkjent god support og opplæring

Ignition er et brukervennlig verktøy for å bygge alle slags alarmhånteringssystemer. Ignition er godt egnet for alarmvarsling, fjernovervåking og varsling av hendelser.

Grafisk grensesnitt for alarmvarsling

Ved hjelp av den nyskapende grafiske alarmvarslingsbyggeren kan du samtidig opprette og konfigurere tusenvis av alarmer og varslingsrutiner med de innebygde redigeringsfunksjonene.

Lag avanserte varslingssystemer

I det grafiske verktøyet kan du opprette blokker for egendefinerte alarm-sekvenser for betinget ruting, deling, eskalering o.l. Sekvenser startes for hver alarm og er vedvarende, slik at du ikke går glipp av en alarm.

VoIP støtte

Ignition støtter VoIP, som er lett å installere og bruke. Dersom organisasjonen allerede har et VoIP-system, kan Ignition kobles til dette. Gjennom VoIP kan Ignition kobles til SIP gateway og Skype, og gi rimelige alternativer for tale- og tekstbasert alarmvarsling.

Pålitelig toveis varsling

Motta og kvitter alarmvarslinger gjennom e-post, tale (over VoIP) eller tekst (Twilio). Separate alarm-sekvenser er tilgjengelige for aktive, klarerte og kvitterte alarmstatuser, hvor hvert trinn og handling tidsstemples og logges.

Enkel tilkobling til data

Ignition har et omfattende bibliotek av drivere (som Allen-Bradley, Siemens, Modbus og BACnet) og kompatibilitet med OPC UA- og OPC DA/COM-servere, som gjør det enkelt å hente data direkte fra PLS‘er eller andre typer systemer.

Dynamiske tilpassede alarmer

Alarmfunksjonen støtter midlertidig utkobling, notater, separate sekvenser for ulike alarmstatuser, dynamiske tilpassede meldinger og mer. Hver alarm har flere egenskaper med verdier som kan tilordnes dynamisk. Tilpassede alarmer kan være basert på kriterier som brukere, tidsplaner, tag-type og mye mer.

Enkel alarmhåndtering

Administrasjonsklienten gjør del lett å administrere brukere, roller, tidsplaner og varslingslister, slik at de som er på vakt mottar alarmvarsler.

SQL-støtte

Ignition støtter alle typer SQL-databaser for å lagre og administrere alarmloggen. Med SQL er det mulig å rapportere alarmstatistikk som hendelser per time, de hyppigste alarmene etc.

Responsivt program for alarmhåndtering

Ignition har verktøyene du trenger for å bygge mobilvennlige alarmhåndteringsprogrammer. Det gir deg muligheten til å se og svare på alarmvarsler på mobiltelefon eller nettbrett. Ignition lar deg bruke mobilens berøringsfunksjoner, sensorer, kameraer og GPS for å skape neste generasjon alarmhåndteringsapplikasjoner. I programmet kan du opprette web-basert alarmhåndtering ved bruk av HTML5 og CSS3 for alle typer skjermer og nettlesere.

Har du spørsmål om hvordan bruke Ignition for å bygge alarmsystemer eller ønsker å motta uforpliktende tilbud er vi her for å hjelpe deg!

← Til Ignition SCADA

Handlekurv